Onze planning van de retour glasbokken wordt nu automatisch ingevuld door AMPP nadat de klanten de barcode hebben gescand via onze eigen app!

Boermans

AMPP automatisatie Saint-Gobain Boermans Construct

De missie

Saint-Gobain Boermans Construct is een leverancier van glasoplossingen voor de woon- en werkomgeving. Hiervoor werken zij samen met verdelers over het hele land. De glasplaten worden aan de klanten geleverd op een bok en deze dienen na installatie opgehaald te worden door Saint-Gobain. Het overzicht bewaren van deze lege retourbokken was een administratief lastig en zéér tijdrovend proces. De missie van Saint-Gobain was om dit proces te optimaliseren om zowel tijdsbesparing als minder foutenlast te bereiken.

Onze aanpak

We ontwikkelden een mobiele applicatie waarmee de verdelers van Saint-Gobain Boermans Construct hun lege glasbokken kunnen scannen via een barcode op de bok. Op die manier wordt de exacte locatie en andere gegevens over de retourbok automatisch geregistreerd. Al deze gegevens worden dan overzichtelijk bewaard in AMPP en gecommuniceerd naar de planningssoftware. 

Het resultaat

Het planningssysteem wordt door AMPP en de ontwikkelde applicatie automatisch voorzien van nauwkeurige data over de op te halen retourbokken. Zo bereiken de lege bokken veel sneller terug het depot en wordt het vervoer een stuk efficiënter en goedkoper.

Contact

Vragen? Gratis demo en proberen?

Hebt u vragen over AMPP of wilt u meer weten?
Contacteer ons via een van onze kanalen, of stuur ons een mail via onderstaand formulier!