Automatiseer & beheer uw bedrijfsprocessen,
verhoog efficiëntie & productiviteit

AUTOMATION

Verbetering en automatisering van bedrijfsprocessen

AMPP zorgt voor het automatiseren van de processen binnen uw bedrijf. Data wordt automatisch verzameld via koppelingen met hardware of gedeeld tussen verschillende softwaretools zodat gegevens slechts eenmalig ingevoerd moeten worden. Deze geautomatiseerde oplossing is niet alleen tijd- en kostenbesparend, het foutenpercentage wordt ook aanzienlijk gereduceerd.

MANAGEMENT

Beheer uw producten, klanten en diensten

In AMPP is een beheermodule ingebouwd voor u en/of uw medewerkers. Met deze module kan u eenvoudig uw bedrijf beheren. Zo kan u gemakkelijk een visueel klantenoverzicht creëren, het productgamma beheren, orders en facturen raadplegen, ... Doordat AMPP een modulair platform is, kunnen de reeds bestaande infrastructuur en software van uw bedrijf makkelijk geïntegreerd of gekoppeld worden.

PRODUCTIVITY

Maximaliseer efficiëntie en productiviteit

De productiviteitstools in AMPP zijn ontworpen om kostbare tijd te besparen. Zo vindt u er een duidelijk overzicht van uw persoonlijke TO DO's en KPI’s terug. Daarnaast zorgt u dankzij de meegeleverde tool PrivacyPro ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de huidige GDPR wetgeving en zal u niet voor verrassingen komen te staan.

PLATFORM

Veilige digitale omgeving

AMPP is een online platform in de private cloud. Dit wil zeggen dat we de voordelen van het online altijd toegankelijk zijn van uw data, combineren met een veilige digitale omgeving voor uw bedrijf en bedrijfsprocessen. Op die manier willen we elk bedrijf ondersteunen op hun weg naar innovatie en groei.

Het platform is beveiligd met een sterke wachtwoordpolicy en e-mailverificatie. De toegang tot het platform voor zowel mensen, machines en applicaties is sterk afgebakend. Automatische back-ups van de database zorgen er voor dat er geen data verloren kan gaan. We garanderen een uptime van 99.99% zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Zo vormt AMPP een schaalbaar platform dat meegroeit met uw organisatie.