Geen dubbel administratief werk meer en gedaan met het zoeken naar papieren bonnen!

B-mix beton

AMPP koppelingen B-mix

De missie

B-Mix beton is een toonaangevende speler binnen de wereld van beton en recyclage in Limburg. Dagelijks leveren zij bestellingen aan vele klanten. Doordat het factureren nog offline en manueel gebeurde, liep de facturatie maanden achter. De missie van dit bedrijf was om hun bedrijfsprocessen te digitaliseren en zo steeds up-to-date te blijven met hun administratie en facturatie.

Onze aanpak

De eerste stap in deze opdracht was de bron van het probleem nader te onderzoeken om zo te bepalen wat de exacte noden waren van de klant. Al snel zagen we dat elke afdeling werkte met een verschillend softwaresysteem maar dat er geen enkele structuur of onderlinge afspraken waren gedefinieerd om klantgegevens synchroon te houden tussen deze verschillende systemen.

Het was dan ook evident dat we AMPP inschakelden om klantgegevens automatisch op te halen uit de boekhoudsoftware Briljant en deze te importeren naar de software van de weegbrug en de betoncentrales. Zo werd drievoudige input van dezelfde data vermeden. Ook werden bepaalde bedrijfsprocessen door AMPP geautomatiseerd. Zo zorgde AMPP voor het automatisch verzamelen van de bonnen van de weegbrug en de betoncentrale en deze te verwerken tot verzamelfacturen die naar de administratie worden gestuurd.

Het resultaat

Dankzij de implementatie van AMPP heeft B-Mix zijn maandenlange achterstallige facturatie kunnen ombuigen naar een efficiënte tweewekelijkse facturatie die steeds up-to-date is. Verloren bonnen of onleesbare kribbels zijn voorgoed verleden tijd.

Hun omzet is op twee jaar tijd meer dan verdubbeld en bovendien hebben ze een administratieve bediende kunnen uitsparen doordat heel wat administratieve taken automatisch door AMPP worden uitgevoerd.

Contact

Vragen? Gratis demo en proberen?

Hebt u vragen over AMPP of wilt u meer weten?
Contacteer ons via een van onze kanalen, of stuur ons een mail via onderstaand formulier!